Alpintskolen 2021

Hei alle alpinglade barn på Sørkedalen AKS!

Vi fortsetter vårt samarbeid med Oslo Vinterpark om alpint- og snowboardkurs. Vi har fokus på smittevern og vil sørge for at vi følger smittevernsreglene etterhvert som det kommer endringer.

Påmeldingsfrist er fredag 20. november!

Vi tilbyr 5-ukerskurs i enten alpint eller snowboard. Barna vil bli hentet i buss på skolen kl. 14.00 og er tilbake ca. 16.30/16.45 til skolen. Vi følger ungene til bussen, i bussen og ut i bakken!

Last ned informasjons-PDF fra Tryvann Vinterpark

Alpinskolen er gratis for elever med plass i AKS. Dersom dere har spørsmål kontakt AKS-leder Kim på mobil: 412 17 091 eller e-post: kim.brantenberg@ude.oslo.kommune.no

På AKS sørger vi for at barna som er tilknyttet AKS får en matbit når de kommer fra skolen. I tillegg hjelper de til med klær og utstyr, før vi følger ungene til Tryvann og har det gøy i bakken sammen!

Kursene er utsatt til onsdag 27. januar.

Avreise fra skolen er kl 14.00, i tilfelle dere skal levere noe. Vi er tilbake i Sørkedalen mellom klokken 16.40 og 16.50. Det kan bli forsinkelser på grunn av trafikk ol.

Det er mye utstyr som skal losses av bussen. Derfor ber vi dere foresatte hjelpe oss med å tømme bussen for ski/snøbrett, før dere henter deres barns ski/snøbrett. Da går det mye raskere.

Utstyr

Alpint kurs: Barna trenger hjelm, ski og støvler. Elever på 1. - 4.trinn trenger ikke staver på kurset. Det er lurt med slalåmbriller i tilfelle snøvær. Pass på at støvlene passer til bindingen og at skibindingene har riktig vekt innstilt til ditt barn.

Snowboard kurs: Barna trenger, hjelm, brett og støvler. NB: Fangreim til brettet er påbudt. Sjekk at alt utstyr er i orden og passer.

Husk varme klær, ull innerst, buff/hals, tørre votter/hansker med skinn eller gummi for godt grep i koppheisen.

Merk alt utstyr med navn, slik at barna får riktig utstyr på kurs. Det er praktisk med fornavn godt synlig på hjelm og ski. Instruktørene har mange navn å forholde seg til!

Smittevern på alpinskolen